Agrupació Folklòrica  Amunt i Crits

Sardanes i Esbart

Ajudan's amb les fotos de la Santa Creu

Agrairem qualsevol informació addicional que tingueu sobre la Festa de la Santa Creu, tal com s'expressa en la pàgina anterior dedicada als padrins de la Festa i als programes de la mateixa.

Voldríem també informació sobre unes fotos que disposem però de la que ens manquen dades. Les reproduïm a continuació. Esperem els vostres comentaris.

Estem buscant més dades de la FESTA DE LA SANTA CREU I L’ARBRE MAIG.. Ens podeu ajudar ? Com ? Doncs, a identificar les fotos següents... i afegint-hi o rectificant el que cregueu oportú... Fent-nos arribar més fotos...
Ho podeu enviar a:     albertcanal@gmail.com. 

 Moltes gràcies!!!
FOTO 1.-Festa de la Santa Creu, any 1952. Foto de M. Planxat. Sembla que hi ha un músic tocant la tenora.


FOTO 2.- Padrins de la Santa Creu amb Mossèn Joan Fortuny. Aquesta foto hauria de ser entre els anys 1952 i 1958. Falta doncs concretar l’any i el nom del padrins. Reconeixeu algú del públic ???


FOTO 3 - Padrins amb obsequis de caramels i puros. Nom padrins? Quin any, posterior a 1958?. Sembla que al darrera hi ha senyora Àngela Garrigasait i Solà, esposa d’en Antoni Casanovas Sanahuja, de la Casa de les Boines ?


FOTO 4 – Padrins amb coques, caramels i caixa puros i dues noies amb vestit típic.


FOTO 5.- Padrins a la Creu de Terme. Any 1958.  Qui son?


FOTO 6 .- Mossèn i Padrins (la padrina fou Antònia Balcells Trullols) any 1966. Podem obtenir alguna dada més?Envieu els comentaris a:

albertcanal@gmail.com