Agrupació Folklòrica  Amunt i Crits

Sardanes i Esbart

Cors Jovenils


...............

L’any 1957 es formava una anella més, aquesta portaria el nom de “CORS JUVENILS” integrada per joves de edats compreses entre els 14 i els 17 anys.

Els dansaires en el moment de la seva creació van ser : Andreu Lloveras, Pau Santamaria, Enric Sanjoan, Pere Sala , Llorenç Vila, Montserrat Rué, Maria Dolors Rigol, Antonia Navarro, Amparo Moreno, i Anna Maria Cardús.

El vestuari d’aquesta colla va ser a la seva fundació:
Nois : Pantaló negre, camisa blanca i faixa verda.
Noies: Faldilla blanca, brusa blanca i cinturó verd.

La seva trajectòria ha estat bastant regular al llarg dels anys en quan a disponibilitat de dansaires per poder participar en el Campionat de Catalunya.

Cal destacar que a l’any 1987 es va passar en bloc a la colla Cors Jovenils a tots els dansaires de la Colla Petits Amunt i Crits que l’any anterior havien quedat campions de Catalunya en la seva categoria. Durant els deu anys següents, la colla va participar ininterrompudament en el Campionat jovenil aconseguint sempre uns llocs de entre els vuit primers de Catalunya.

La colla Cors jovenils va ballar ininterrompudament fins l’any 1997. Es va reactivar a l’any 2001 participant com a colla lliure als concursos de colles d’arreu de Catalunya.

Actualment està inactiva.