Agrupació Folklòrica  Amunt i Crits

Sardanes i Esbart

Activitats d'esbarjoCarnestoltes 2021


 

VIDEO:  Recull dels més de 30 anys de participació de la nostra Entitat al Carnestoltes


.................

Fira Modernista

Cada any té lloc a Terrassa el segon diumenge de maig, la Fira Modernista. Es caracteritza perque tot-hom qui vol, es passeja per la ciutat amb una indumentària pròpia dels anys de la transició del segle XIX al segle XX.

La nostra entitat participa també d’aquesta diada amb un bon nombre de dansaires engalanats per la ocasió.Carnestoltes

Com que no tot ha de ser sardanes i també ens agrada la gresca, les nostres colles participen des de l’any 1989 a la Rua del Carnestoltes:  Ens hem disfressat de …… de tot ! Veieu la galería d’imatges

Si tu vols participar l’any vinent, truca a Nuri Escudé al   Tel. 606 965 180Dinar de Germanor

Es celebra a principis d’any el ja tradicional dinar de germanor, en el que després d’un àpat en companyia de tots els dansaires i familiars, es fa el repartiment dels trofeus guanyats durant la temporada anterior entre tots els dansaires.A continuació, i per amenitzar la festa, es fa un “show” interpretat pels mateixos dansaires i de forma rotativa pel que cada any li toca a una colla el fer passar l’estona a tots els demésFesta Major

Som de Terrassa i l’Ajuntament compta amb nosaltres: Les nostres colles participen des de fa molts anys en els actes que organitza l’Ajuntament per la Festa Major (que es celebra el primer diumenge després de Sant Pere) i molt especialment a la cercavila que es celebra el dissabte pel centre de Terrassa, junt amb tots els grups de cultura popular de la nostra ciutat al ritme del galop interpretat per una cobla local en que les colles desfilen fent un galop de fantasia.

També es participa el dilluns de Festa Major al Parc de Vallparadís en la Festa Major infantil on organitzem uns tallers a redòs de la Sardana. La nostra Agrupació ensenya als infants els quatre punts bàsics de la sardana i també fa retallables per pintar els instruments i la cobla.