Agrupació Folklòrica  Amunt i Crits

Sardanes i Esbart

Continuïtat

..............

La colla Continuitat es va formar a l’any 1978, propiciada per Jordi Hurtado. La seva intenció no era la de competir en concursos sino la de reunir de tant en tant alguns dansaires ja grans per sortir i passar-ho bé ballant sardanes. D’aquesta manera, tots els grups d’edat estaven representats en alguna colla de l’Agrupació.

Els primers dansaires d’aquesta colla : Fernando Sellarés, Joan Moreno, Josep Maria Pons, Carles León, Salvador Muñoz, Jaume Aguado, Irene To, Maria Rosa Vila, Maria Jesús López, Maria Carme Moreno, Esther Bacardit i Pepita Fornieles.

El vestuari d’aquesta colla va ser :
Nois : Pantaló negre, camisa blanca i faixa marró.
Noies : Faldilla marró, brusa beige i cinturó marró.

El vestuari actual és:
Nois: Pantaló negre
Camisa blanca màniga curta
Faixa color terra amb brodat nom de la colla
Espardenyes amb betes blanques
Escut per camisa amb nom colla

Noies: Brusa beige
Flor solapa colors marrons
Faldilla color terra
Espardenyes amb betes blanques
mocador blanc amb brodat nom colla

Fou a partir de 1991 quan va donar un gran pas endavant, consolidant-se com a colla veterana, creixent en nombre de dansaires i tenint una regularitat que no ha estat interrompuda fins al moment, participant activament en concursos de forma regular i assolint a la vegada molt bones classificacions que la situen dintre de les colles punteres en la seva categoria.

A l’any 1995 es va consolidar com a campiona de Catalunya en la categoria de Veterans lliures i a l’any 2000 va quedar en tercer lloc del campionat de bàsic veterans.

Aquesta colla participa també com a colla lliure als campionats de Catalunya i l’actual cap de colla és la Nuri Escudé.